logo
23.02.2022 Lendak
...
23.02.2022 Lendak

stredu 23.02.2022 sa zúčastnili prípravkári U11 FAM Poprad halového turnaja v telocvični ZŠ Lendak. 

Vyjadrenie trénera Martina Pazúra:
Pri neúčasti avizovaných mužstiev z Ľubice a Spišskej Belej, turnaja sme sa zúčastnili spoločne s mužstvom Podolinca a s domácim usporiadateľom SŠ Lendak. Skladba nášho tímu nebola kompletná, nakoľko turnaj sa odohral cez prázdniny a niektorí chlapci vycestovali.
Týmto okolnostiam sme prispôsobili nomináciu.

Turnaja sa zúčastnili: Matúš Janov, Daniel Nesládek, Adam Šulej, Patrik Šterbák, Filip Tešla, Patrik Vaľko, Damián Hudáč, Tomáš Čvirik.  
Po dohode s trénermi hralo sa systémom každý s každým 2 malé turnaje. Na záver sa sčítavali body a vytvorila tabuľka.
V prvom zápase, sme nastúpili a okukávali sa niektorí 1x vo väčšej telocvični, no mali sme prevahu a mrzeli nás neskôr nepremenené šance, zápas sa skončil nerozhodne 0:0 s Lendakom.
Po nepremenených šanciach sme sa bez - hlavo rozbehli do útočenia v druhom zápase a zabudli sme brániť, súper nás potrestal a vzišiel z toho trest v podobe vysokej prehry s Podolíncom 8:2. Príležitosť dostali všetci chlapci.
V šatni sme si povedali, že takto to ďalej nesmie ísť a chlapci nabudení pokrikom: Kto vyhraje - FAMKA! Vhupli  do druhého turnaja a po spevnení a vystužení zadných radov vyhrali zápas s Lendakom.
Následne nás čakal posledný zápas, v ktorom sme viedli 1:0 s Podolíncom, no športové šťastie nám neprialo a zápas sme nakoniec prehrali nešťastne 1:2. Chlapci ostali pri konečnom zúčtovaní trošku smutní, nakoľko futbalová matematika na konci turnajov nepustila. 
Chcel by som ich napriek tomu pochváliť, najmä za predvedenú  hru v druhom turnaji, a že sa dokázali znovu nakopnúť. S populárnym sloganom: z rázovitej obce Lendak, v roku tigra, vezieme bronz. 
Vyzdvihnúť by som chcel a cena fair-play bola udelená nášmu hráčovi Patrikovi Vaľkovi, taktiež vyzdvihnúť  výkon v obrane Damiána Hudáča a taktiež Filipa Tešlu za brankársky výkon napriek smole... 
Strelci gólov: Patrik Vaľko, Filip Tešla, Matúš Janov.
Najlepší útočník turnaja bol vyhlásený Patrik Vaľko.
Na záver by som chcel poďakovať organizátorovi za veľmi pekný športový zážitok a skvelú organizáciu turnaja. Rodičom, ktorí zabezpečovali odvoz: p.Hudáčovi, p.Šulejovi a fanúšikom p.Nesládekovi a p.Vaľkovi.
Taktiež poďakovať chlapcom zúčastnením a popriať veľa ZDARU do ďalších tréningov a zápasov. 

Výsledky:
Lendak – FAM Poprad   0:0   /   1:2
Góly:
Podolínec – FAM Poprad   8:2  /  2:1
Góly:
Góly:

Lendak – Podolínec  1:1   /   4:2

1.
FK Podolínec
4
2
1
0
13:8
7b
2.
SŠ Lendak
4
1
2
1
6:5
5b
3.
FAM Poprad
4
1
1
2
5:11
4b