logo
09.06.2013 Poprad
...
09.06.2013 Poprad
Oslavy 10. výročia založenia FUTBALOVEJ AKADÉMIE MLÁDEŽ Poprad sa vydarili.

Jubilejné oslavy 10. výročia založenia FAM Poprad sa vydarili . Výborná atmosféra, neformálne stretnutia, napínavé súťaže, dobrý guľáš a hlavne  konečne príjemné teplé počasie sprevádzali oslavy FAM Poprad.
V areáli ZŠ Jarná sa zišlo asi 200 hráčov, rodičov a priateľov FAM Poprad. Všetci sa zabávali, športovali a hlavne sa príjemne cítili na dobre zorganizovanej akcii.
Po krátkom príhovore prezidenta klubu a poďakovaní chlapcom za vzornú reprezentáciu FAM Poprad, pán Molnár  vyhodnotil sponzorskú súťaž 2% o pomoc FAM Poprad. Potom sa už rozbehla oslava a deti si maškrtili na koláčikoch a rôznych dobrotách, ktoré priniesli mamky a všetci sme sa  družne zabávali.
Pretože bolo teplo, tak sa hlavne  pilo. Firma Steiger adresne  sponzoruje našu mládež, za čo jej ďakujeme. Naše deti milujú kofolu, veď dnes vypili  100 litrov tohto osviežujúceho nápoja.
Víťazi si pochutili na dobrej Pizze od firmy Prima, ktorá nám tiež sponzorsky pomáha.

Poďakovanie patrí ŠKODA Slovensko, ktorá nás zasponzorovala s  upomienkovými predmetmi pre víťazov jednotlivých súťaží.
Nemôžeme však zabudnúť  na našich rodičov, ktorí deťom urobili krásny deň.
Mládež športovala a šantila a dospelí sa zabávali. Spestrením bolo hudobné ozvučenie od pána Višňovského, ktorý nás tiež zasponzoroval.
Potešila nás tiež návšteva pána Janusza Wierciocha s UKS 2 Zakopane, ktorý nás  prišiel pozdraviť. Jeho gitara a hlavne spev oslovil najmä naše mamičky.
Všetci sme odchádzali z areálu ZŠ Jarná spokojní a navyše naše deti odchádzali šťastné z pekne prežitého dňa.
Trénovať budeme ešte do konca júna a potom : "Hurá leto, hurá prázdniny".
Stretneme sa až v auguste.