logo
09.06.2012 Poprad
...
09.06.2012 Poprad
Ani dážď FAM Poprad neporazil.
Ani dážď v sobotu  neprekazil oslavy 9.výročia založenia FAM Poprad.
Od samého rána bola hrozba dažďa a aj keď pár krát zapršalo, všetci sme vydržali a  dážď nás  pri oslavách neporazil.
Najprv nám urobili radosť starší žiaci, keď v poslednom majstrovskom zápase "na domácej" pôde v Švábovciach porazili chlapcov z Plavnice rozdielom triedy 8:0. Potom naši mladší žiaci vyhrali 3:1.
V tejto dobe sa už v areáli ZŠ Jarná pripravoval guláš a rozbiehali sa súťaže, ale hlavne hra a zábava najmladších famkárikov. Po krátkom príhovore prezidenta klubu a poďakovaní chlapcom za vzornú reprezentáciu FAM Poprad a mesta Poprad, sme vyhodnotili sponzorskú súťaž 2% o pomoc FAM Poprad. Potom sa už rozbehla oslava a deti si maškrtili na koláčikoch a rôznych dobrotách, ktoré priniesli mamky a všetci sme sa  družne zabávali pri sponzorskom pulte firmy Steiger. Firma Steiger adresne  sponzoruje našu mládež, za čo jej ďakujeme. Naše deti milujú kofolu, veď vypili  100 litrov tohto osviežujúceho nápoja.
Najmladší víťazi si pochutili na dobrej Pizze od firmy Prima, ktorá nám tiež sponzorsky pomáha. Po súťažiach nás čakal guláš, ktorý každému chutil. Poďakovanie patrí najmä rodine Janoškovej, ktorá sa najviac zaslúžila na jeho príprave. Nechceme však zabudnúť aj na
ostaných rodičov, ktorí sa viac, či menej pričinili o vydarenú oslavu 9. výročia založenia FAM Poprad.
Po guláši sa už rozbehla neformálna oslava. Mládež športovala a šantila a dospelí sa zabávali. Spestrením bola hudobná vložka našich priateľov zo Zakopaného, ktorí prišli našu oslavu pozdraviť.
Všetci sme odchádzali z areálu ZŠ Jarná spokojní a navyše naše deti odchádzali šťastné z pekne prežitého dňa.
Trénovať budeme ešte do konca júna a potom : "Hurá leto, hurá prázdniny".
Stretneme sa až v auguste.